Frodig familieidyll

Bjørnstadsvingen består av 23 praktiske boliger med totalt syv lettstelte 4-roms-leiligheter og 16 rekkehus med takterrasse.

Det er gjerne de små, enkle tingene som gjør hver dag litt bedre. Lyden av glade barn som leker trygt rett utenfor døra. Frihetsfølelsen i sola på taktertassen. Eller kanskje den friske, grønne naturen som venter på deg rett rundt hjørnet. I Bjørnstadsvingen får du alt dette. Og mer til.

På Midtbygda i Røyken venter 23 splitter nye hjem på deg som vil ha en enklere hverdag, enten du flytter fra hus og ønsker å bo i en lettstelt og topp moderne leilighet eller du ønsker et praktisk romslig rekkehus for hele familien. Du er kun få minutter unna turstiene i marka, kjøpesenter, svømmehall, bibliotek, nærmeste skole eller barnehage – og bruker heller ikke lang tid til steder som Drammen, Asker eller Oslo.

Lev det gode liv med dine aller nærmeste. Velkommen til Bjørnstadsvingen!

Gå til boligvelgeren

Bo helt enkelt rett ved naturen

Boligene er perfekte for deg som ønsker å bo nærmere naturen, i enkle og lettstelte hjem – tilpasset en hektisk hverdag.

Nyt sola fra din helt egne takterrasse, med unik utsikt mot idylliske omgivelser. Kjekstadmarka finner du i umiddelbar nærhet og Blefjell kan skimtes i det fjerne med soltimer fra tidlig formiddag til sen kveld. Den slake hellingen i terrenget gjør i tillegg utsikten enda mer optimal. Det ferdig opparbeidede grønne fellesområdet mellom husene består av både frukttrær, stier, sittebenker og lekeplasser.

Flytt inn til en enklere hverdag.

I Bjørnstadsvingen går hverdags-logistikken opp!

Med skole og barnehage like i nærheten får du mye tid sammen med barna, og lite tid går med til transport. Til bussen er det bare ett minutts gange til busstoppet Steinbruddet like ved. Her finner du busser som går mot Drammen, Sætre og Slemmestad der du kan bytte til korresponderende buss videre mot Oslo. Matebuss fra Spikkestadveien til Røyken stasjon (ca. 2 km) som korresponderer med tog retning Oslo/Asker. Til Oslobåten er det 10 minutters buss/kjøretur til Slemmestad brygge med pendlerparkering.

Leilighetene

Det er totalt syv romslige leiligheter over ett plan. Alle har stor balkong med god utsikt. Leilighetene har åpen og luftig planløsning med 3 soverom.

Se leilighetene i boligvelgeren

Rekkehusene

Det er totalt 16 innholdsrike rekkehus, alle over 3 plan med solfylt takterrasse. Rekkehusene har stort bad og eget gjestetoalett. Man kan utvide med et ekstra bad i 2. etasje. Boligene har 3 soverom og egen TV-stue i 2. etasje. Det er egen utgang til terreng fra kjøkkenet.

Se rekkehusene i boligvelgeren

Nærmiljøet som har alt du trenger

Røyken er blitt et populært sted å bosette seg med sine landlige omgivelser, kombinert med nærheten til det urbane bylivet. Kommunen er i sterk vekst, med noe for enhver smak året rundt til sine omlag 20 000 innbyggere. I 2020 blir de en del av storkommunen Nye Asker kommune, med over 90 000 innbyggere.

Så praktisk…

Ikke la praktiske gjøremål bli et tidkrevende dagsprosjekt! Bjørnstadsvingen ligger kun en spasertur unna Røyken sentrum, med sitt varierte servicetilbud. Her finner du blant annet dagligvareforretningene Kiwi og Spar, spisesteder, kafeer, apotek, sportsbutikk, lege og frisør med mer.

Med skole i alle trinn og barnehage like i nærheten får du i tillegg mye tid sammen med barna.

Så mange muligheter…

Er du interessert i kultur, natur eller idrett?

Søk skogens ro. Spenn på deg skiene og gli innover Kjekstadmarka om vinteren. Eller ta deg en forfriskende dukkert i sjøen om sommeren, og legg deg til i sola på en av badeplassene langs fjorden. Kanskje du vil skaffe deg en liten båtplass?

I nærmiljøet finner du også et aktivt sportsmiljø. Ros Arena er idrettens nye storstue i Spikkestad med håndballbaner, turnhall og speilsal. Røykenbadet er et nytt og komplett fritidssenter med blant annet svømmehall og treningssenter spredt over 9 000 kvadratmeter – kun fem minutter med bil fra området. Og på Kjekstad Golfklubb finner du baner med både ni og 18 hull.

En kort kjøretur tar deg dessuten til Slemmestad med det spennende kulturhuset Sekkefabrikken – et populært samlingssted for hele familien.

… og det er ikke langt til byen, heller!

Nei, det er det faktisk ikke. Røyken kommune ligger i Buskerud fylke, en ca. 20 minutters kjøretur fra Asker og Drammen. Til Oslo bruker du rundt 35 minutter med bil, og du har gangavstand til offentlig kommunikasjon med buss umiddelbart utenfor døra.

Perfekt for pendlere eller andre som vil utforske det urbane bylivets utallige tilbud.

35
Oslo
25
Sandvika
20
Asker
20
Drammen

Trygt og grønt

Her er det mye boltreplass for store og små!

Det grønne fellesområdet mellom husene er en luftig lunge, med flere lekeapparater og trygge, skjermede omgivelser der unger kan være unger og løpe fritt rundt. Hvorfor ikke ta bursdagsfeiringen ute i det fri?

Utearealet er også ferdig opparbeidet med frukttrær, flere koselige benker, stier og gangveier som inviterer til sosialt samvær. Det er ferdig sådd gress foran og bak boligene.

Alle enheter har en garasjeplass med tilhørende praktisk sportsbod på 5m2. Har du behov for ekstra garasjeplass med tilhørende sportsbod, har du mulighet til å kjøpe dette. Det er i tillegg flere parkeringsplasser på området.

Røykenbadet – alt på ett sted

Røykenbadet er bygdas nyeste tilskudd, med aktivitetstilbud for folk i alle aldre. Et splitter nytt, topp moderne anlegg på hele 9000 kvadratmeter!

Her finnes alt du kan ønske deg av et fritidssenter:  Fem ulike svømmebasseng, en 60 meter lang vannsklie og eget rekreasjonsområde med kuldekulp, boblebad og solsenger. Velutstyrt treningssenter med alle fasiliteter. Klatresenter med anlegg tilpasset ethvert nivå. Kanskje du vil bryne deg på regionens største klatrevegg?

Den trivelige kafeteriaen er et ypperlig sosialt møtested med egen uteservering om sommeren.

Helsebygget rommer blant annet eget legesenter, tannlege, fysioterapi og frisør – med mer. www.roykenbadet.no

Hvorfor bo i borettslag?

Her er 4 gode grunner! Gode fellesløsninger gjør det både enklere og tryggere.

Gunstig finansiering
Et borettslag kan ta opp lån med pant i borettslagets eiendom dersom det er behov for, for eksempel oppussing, oppgradering, maling av fasaden eller lignende.  Lånebetingelsene fra banken kan også være gunstige siden banken kan ta pant i hele eiendommen.

Felleskostnader betaler gjelda
Fellesgjelda er en del av den totale prisen når du kjøper bolig og nedbetales hver måned gjennom felleskostnadene – som også betjener andel driftskostnader som vedlikehold og drift av fellesarealer, kommunale avgifter og ofte også fellesløsninger for kabel-tv og internett.

Ingen dokumentavgift
Vanligvis betaler du 2,5 prosent av omsetningsverdien når du kjøper bolig. I et borettslag slipper du å betale denne dokumentavgiften.

Enkelt vedlikehold
I et borettslag har du selv ansvar for vedlikehold av egen bolig. Utvendig vedlikehold og fellesarealet har derimot borettslaget ansvar for. Mange har egen vaktmester som tar seg av ting som vask, gressklipping, reparasjoner og lignende.

Kjøp nytt, spar penger

Glem heseblesende budrunder der prisen bare stiger og stiger.

  • Ved dette nybygget betaler du en fast pris som er opplyst på forhånd
  • Du kan selvsagt påvirke standarden med diverse tilvalgløsninger før du flytter inn
  • Flytt rett inn, oppussing trenger du ikke å ofre en tanke
  • Nye boliger har lavere driftsutgifter, og takket være bedre vinduer og isolasjon vil du bruke mindre penger på oppvarming og elektrisitet. Du får dessuten balansert ventilasjon med varmegjenvinning, som er bra for inneklimaet
  • Du har fem års lovpålagt reklamasjonsrett ved eventuelle feil og mangler